راهنمای خرید کفپوش اپوکسی در این مقاله به شما ارائه میشود که خوب است با دقت بخوانید و اگر نیاز به خرید داشتید با اسپاد تماس بگیرید و خرید خود را انجام دهید. کفپوش اپوکسی کفپوشی است که از چند لایه با ضخامت 2 الی 3 میلی متر روی هر سطح مثل سنگ، بتن، سرامیک و… اجرا می شود. کفپوش های اپوکسی انواع مختلفی دارند که کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک، کفپوش اپوکسی بیمارستانی، کفپوش اپوکسی صنعتی، کفپوش اپوکسی پارکینگی و… را شامل میشوند.
هنگام خرید کفپوش اپوکسی به عواملی مثل کیفیت، میزان نواقص و شکستگی سطح، بررسی میزان و نوع ترافیک و تردد بر روی سطح، بررسی محل اجرا برای کارایی بیشتر و طول عمر بالاتر باید توجه شود.
در این مقاله راهنمای خرید کفپوش اپوکسی برای افرادی که می خواهند برای خرید اقدام کنند را ذکر می کنیم.
بیشتر بخوانید: راهنمای انتخاب رنگ کفپوش
فهرست
طرح کفپوش اپوکسی
در ادامه به راهنمای خرید کفپوش اپوکسی و انواع طرح های آن می پردازیم.
-
کفپوش اپوکسی خود تراز
این کفپوش ظاهری براق، بدون درز و صافی را برای کاربر ارایه می دهد و در رنگ ها و طرح های مختلفی برای فضاهای تجاری، صنعتی، مسکونی و غیره وجود دارد. کفپوش خود تراز برای کف های بتنی قدیمی، آسیب دیده، شکسته یا ترک خورده استفاده می شود تا سطحی یکدست و بافتی صاف و با دوام و مقاوم روی سطح ایجاد کند. این کفپوش در آشپزخانه ها، نمایشگاه ها، ساختمان تولیدی، انبار، ورزشگاه ها و مکان های دیگر کاربرد دارد.
-
کفپوش های ملات اپوکسی
این کفپوش از ماسه درجه بندی شده و یا کوارتز تشکیل شده است. کفپوش ملات اپوکسی برای مکان هایی که نیاز به کف با مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی نیاز دارند و می توانند در برابر ضربه های زیاد مقاوم باشند استفاده می شود. از این کفپوش برای ترمیم ترک ها قبل از اینکه روکش اپوکسی خود تراز اجرا شود می توان مورد استفاده قرار داد.
-
کفپوش اپوکسی کوارتز
این کفپوش از جنس رزین پلیمری است که کارایی بالا دارد و با دانه های کوارتز رنگ شده ترکیب شده است و برای فضاهایی تزئینی که به ویژگی خاصی از جمله بهداشتی و ضد لغزش نیاز دارند استفاده می شود.
-
کفپوش اپوکسی کالر فلیک
محتوای این کفپوش مواد پوسته پوسته رنگی می باشد که برای این است تا ظاهری چند رنگ در اپوکسی ایجاد کند. علاوه بر اینکه تکه ها در آن ظاهر یکدست و یکپارچه را ایجاد می کند، شیار های ظریفی برای کاهش لغزش و سقوط را برای هر سطح ایجاد می کند. این کفپوش در اندازه، رنگ، بافت و سبک های مختلفی وجود دارد که برای هر فضایی قابل تنظیم باشد.
کفپوش اپوکسی متالیک
این کفپوش از چند لایه ویژه تشکیل شده است. بسیار با دوام بوده و جلوه زیبا بخاطر وجود رنگدانه های منحصر به فرد دارد.
بیشتر بخوانید:انواع کفپوش وینیل
کفپوش ورزشی اپوکسی
مواردی که به شما به عنوان یک راهنمای خرید کفپوش اپوکسی کمک می کنند موارد زیر است:
اپوکسی جایگزین مناسب و بهتر به جای فلز، چوب و دیگر مواد سنتی می باشد. این جایگزین باعث افزایش و مقاومت بتن در برابر تخریب و فرسایش می باشد.
کفپوش اپوکسی ورزشی مانعی برای نفوذ آب، روغن و مایعات به داخل بتن است. ویژگی دیگر آن کم حجم بودن و سبک بودن است و مانع جذب گرد و غبار می شود. با سرعت هم می توان آن ها را ترمیم کرد. ضخامت سطح این کفپوش ها حدود 3 میلیمتر است و اجرای لایه نهایی آن به صورت پوست پرتقالی است تا مانع بازتاب نور به چشم ورزشکاران و از طرفی مانع لیزی و سر خوردن شود.
کفپوش اپوکسی ورزشی با کفپوش های معمولی متفاوت است. کفپوش های معمولی که در قدیم مورد استفاده قرار می گرفت دارای محدودیت هایی در انتخاب فام و خط کشی و علامت گذاری بودند، امکان ترمیم موضعی را نداشتند و ضعف ها و موارد دیگر داشتند.
اما کفپوش ورزشی اپوکسی طول عمر بالا تا 15 سال به همراه دارد، قابل شستشو با شوینده های معمول است، در برابر نور خورشید مقاوم است، در برابر سایش مقاوم است، ضد لغزش می باشد، چسبندگی مناسب با سطوح را دارد، در برابر ضربه توپ نیز مقاوم است، در رنگ ها و طرح های متنوع قابل اجرا است، میزان آسیب دیدگی در ورزشکاران را به حداقل می رساند و در مقایسه با کفپوش های دیگر نیز از جذب ضربه بالایی برخوردار است.
بیشتر بخوانید:انواع کفپوش لاستیکی
مزیت های کفپوش اپوکسی
راهنمای خرید کفپوش اپوکسی و مزیت های کفپوش اپوکسی: کفپوش اپوکسی از ترکیب رزین و اپوکسی و یک عامل سخت کننده تشکیل می شود و به صورت دو جزیی است، که پس از اجرای لایه ها و خشک شدن , روی سطح پوششی همانند سنگ ایجاد می شود. کفپوش اپوکسی سطحی است با دوام بالا، مقاوم در برابر فشارهای مکانیکی و شیمیایی و از طرفی به آسانی تمیز می شود. طول عمر کفپوش اپوکسی با توجه به نحوه ی نگهداری و نظافتی که صورت می پذیرد و همچنین با توجه به نوع و حجم ترافیک رفت و آمد و تردد حدودا بین 5 الی 20 سال دوام خواهد داشت.
سرعت اجرا و نصب کفپوش اپوکسی حتی برای محیط هایی که متراژ بالا دارند نیز بالا است. کفپوش اپوکسی متریال مایعی دارد و نصب آن به صورت یکپارچه انجام می شود و به همین علت مشکلاتی مثل تراز کردن کف و برش دادن کفپوش به وجود نمی آید. این کفپوش را می توان به صورت سفارشی در طرح و رنگ دلخواه و متناسب با نیازهای فضای کبری اجرا کرد. از طرفی انواع مختلفی از کفپوش وجود دارند که با توجه به نیاز کاربر، قابل ادغام و اجرا هستند.
معایب کفپوش اپوکسی
راهنمای خرید کفپوش اپوکسی و معایب کفپوش اپوکسی: کفپوش اپوکسی خیلی سخت و شکننده و خش پذیر است در نتیجه نباید در سطوحی که احتمال ترک خوردن سطح زیرین وجود دارد اجرا گردد. سختی بالا باعث خش پذیری و از دست رفتن به مرور ظاهر می شود. در نتیجه باید دستورالعمل نگهداری کفپوش را رعایت کرد و مراقبت های لازم را اجرا نمود تا عمر کفپوش افزایش یابد.
زمان اجرای کفپوش اپوکسی طولانی است که دلیل آن اجرای لایه لایه است. سطح باید بدون رطوبت و به طور کامل خشک باشد که زمان خشک شدن آن حدودا 12 الی 18 ساعت می باشد. در نتیجه اجرای آن تقریبا 3 الی 4 روز در متراژ های پایین زمان می برد.
سطح کفپوش هنگام خیس شدن لغزنده می شود که با تغییر روش اجرا می توان آن را برطرف کرد.
کفپوش اپوکسی به سطوح آلوده و مرطوب نمی چسبد به همین دلیل باید از زمان بتون ریزی حدود 28 روز گذشته باشد تا بتون رطوبت نداشته باشد.
کفپوش اپوکسی در مقابل نور خورشید مقاومت ندارد و حالت گچی می گیرد و رنگ آن تغییر پیدا می کند و به مرور زمان لایه لایه از بین می رود و همین دلایل باعث می شود در فضای باز قابل اجرا نباشد ؛ البته برای برطرف کردن آن لایه بالایی را از جنس پلی یورتان اجرا کرد تا همزمان بتوان مقاومت و چسبندگی مناسب را در کنار یکدیگر داشت.
همه این راهنمای خرید کفپوش اپوکسی ها را برای شما بیان کردیم تا بتوانید با اطلاعات دقیق و بهتر خرید خود را انجام دهید.
بیشتر بخوانید:خرید عمده کفپوش تاتامی اتاق کودک
بدون دیدگاه